Update seizoen 2021-2022

Bijgewerkt op: jun 23

Het bestuur van de Nijmegen Wolves is druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

Met diverse sponsoren zijn contracten afgesloten en we hebben al de nodige spelers voor het komend seizoen vastgelegd. Sponsoren en spelers die vertrouwen hebben in de nieuwe koers en daar graag een bijdrage aan willen leveren.


De jeugdopleiding heeft door de jaren heen vele Nijmeegse topspelers voortgebracht en het is van belang dat dit gecontinueerd wordt. Het eerste team is een mooi uithangbord om jeugd te interesseren om te gaan ijshockeyen en - zoals gezegd - het eerste team heeft belang bij doorstroming vanuit de jeugd. Het is dan ook goed om te melden, dat de afgelopen periode vruchtbare gesprekken hebben plaats gevonden tussen het bestuur van de Wolves en het bestuur van de jeugd. Er zijn goede en structurele afspraken gemaakt over samenwerking en toezeggingen gedaan.

Een belangrijke basis voor gezond ijshockey in Nijmegen.


Met ijshockey Nederland is contact over de licentie voor het komend seizoen. Dat gaat niet over een nacht ijs. Vanuit de bond worden er strikte protocollen vereist. Die zijn nu nagenoeg klaar en worden de komend dagen gecontroleerd door een zogenaamde R-Accountant. Wij hopen snel meer te kunnen berichten.

388 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Dankwoord